RAD stapt ook over op Ximmio

Afvalverwerker RAD heeft de afgelopen maanden in samenwerking met app ontwikkelaar Ximmio een zogenaamde afval-app ontwikkeld. Een app waarmee de inwoners van de Hoeksche Waard alle informatie over de afvalinzameling en recycling altijd bij de hand hebben.

Reinis push bericht

Tijdelijke Corona updates via de Ximmio app

De Corona maatregelen ‘dwingen’ tot thuisblijven en thuiswerken. Doordat men dus veel meer tijd thuis doorbrengt, nemen ook de afvalstromen vanuit hier toe door o.a. schoonmaak en tuinonderhoud. Dit zorgt voor een veel grotere aanvoer bij afvalbrengstations/ milieuparken, die veelal niet zijn ingericht voor deze enorme toestroom. De ene gemeente besluit tot ruimere openingstijden, de […]

Ximmio is sponsor van het NVRD jaarcongres 2020

Ximmio is dit jaar sponsor van het NVRD jaarcongres 2020, welke plaatsvindt op 13 en 14 mei in het Klokgebouw in Eindhoven. Dit jaar is het thema ‘innovatie’ en dus mag Ximmio niet ontbreken op de beursvloer.

BAR kiest voor Ximmio

BAR Afvalbeheer is overgestapt op Ximmio Waste en starten ze per direct met het optimaliseren van de processen richting de bewoners. Met de invoering hebben inwonenden altijd alle benodigde informatie over afvalinzameling bij de hand. De NV BAR-Afvalbeheer is de beleids- en uitvoeringsorganisatie voor het duurzaam inzamelen en verwerken van huishoudelijk afval in de gemeenten […]

Meerlanden kiest ook voor Ximmio

Meerlanden -een innovatieve afvalverwerker- kiest ook voor het Ximmio Waste platform. Ze zijn een gezonde overheidsorganisatie en zamelen afval in voor 9 gemeenten en 4000 bedrijven in de omgeving Schiphol, Bollenstreek en Zuid-Kennemerland. Met Ximmio starten zij direct met het optimaliseren van de processen richting de bewoners en bedrijven.

Twente Milieu is geupgrade met Winterdienst

Het overgrote deel van de vloot van Twente Milieu is voorzien van de Ximmio Winterdienst module Chauffeurs beschikken vanaf nu over een kaart met guided navigation. Notities/instructies die bij het aanmaken van de routes zijn toegevoegd, zijn via spraak te horen. Kortom, een aanzienlijke verbetering van het werkgemak en van (verkeers)veiligheid.

Overname BuzzerBase door Ximmio

Overname BuzzerBase door Ximmio

Ximmio B.V. heeft IoT leverancier BuzzerBase B.V. per 2 oktober 2019 overgenomen. Om processen en handmatige handelingen binnen Waste nog verder te kunnen optimaliseren, zijn de technieken van het Internet of Things (IoT) zeer nuttig. BuzzerBase levert IoT oplossingen in de vorm van meetgegevens en meldingen die hieruit voortvloeien. Het samensmelten van Ximmio en BuzzerBase […]

ACV volledig over op Ximmio Inwoner App

ACV, de afval inzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen, is volledig over op de Ximmio Inwoner app en web apps inclusief de Ximmio Afvalkalender. Uniek is ook dat ACV de primeur geniet van de in 2018 gerealiseerde CLEAR.net koppeling. Deze koppeling maakt naadloze aansluiting mogelijk met AMCS, de marktleider op het vlak van ERP […]

Ximmio infrastructuur volledig vernieuwd

De core waarop alle Ximmio oplossingen draaien is volledig vernieuwd. Naast de standaard periodieke upgrades naar de nieuwste standaarden is er een schaduw database ontwikkeld die er voor zorgt dat beperkingen worden weggenomen die veroorzaakt werden door legacy software in de afvalbranche.

Nieuwe BOA Milieu App – Twente Milieu innoveert handhaving en inspectie

Medewerkers handhaving en milieu inspecteurs die actief zijn in het verzorgingsgebied van Twente Milieu kunnen sinds kort gebruik maken van de nieuwste BOA app. Met de BOA-app faciliteert Twente Milieu de specialisten in het veld.