Nieuws

Afvalinnovatie: Ximmio’s Primeur Op NVRD Congres 2024

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat Ximmio, als trotse goudsponsor, weer aanwezig zal zijn op het NVRD Jaarcongres 2024, gehost door Omrin. Dit jaar staat het congres in het teken van ‘Innovatie & data”. We zijn enthousiast om onze nieuwste ontwikkelingen op het Ximmio Waste Platform aan u te presenteren.

Een gezondere planeet met efficiënter afvalbeheer

Meer halen uit afvalbeheer voor een schonere wereld Klimaatverandering heeft serieuze gevolgen voor de aarde. Ons afvalprobleem draagt hier in…

Ximmio en Avalex introduceren de eerste digitale afvalpas

Ximmio en Avalex hebben gezamenlijk de primeur met de lancering van de allereerste digitale afvalpas in Nederland. In nauwe samenwerking met Avalex heeft Ximmio een geavanceerde versie van de digitale Avalexpas ontwikkeld, die vanaf dinsdag 23 januari beschikbaar is.

Fijne feestdagen gewenst namens Ximmio

Mogen deze feestdagen gevuld zijn met vreugde, gelach en inspiratie terwijl we vooruit kijken naar een nieuw jaar vol innovatie en succesvolle samenwerkingen. 

rad en ximmio slaan handen ineen

De RAD en Ximmio slaan handen ineen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de RAD heeft besloten om de volledige organisatie verder te moderniseren en te digitaliseren met behulp van het Ximmio Waste Platform.

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Ximmio is trots om de officiële sponsor te zijn van het Erik ten Hag International U12 Tournament op 23 oktober 2023, georganiseerd door SV Bon Boys.

XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER

XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER

Na een uitgebreide Europese aanbesteding heeft de Gemeente Woerden / Oudewater besloten om het Ximmio Waste Platform te kiezen.

Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module!

Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module!

Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module! Met trots kondigt Avalex, de afvalinzamelaar voor gemeenten in Zuid-Holland, de lancering…

Lancering nieuwe website ximmio

Lancering nieuwe website ximmio

Lancering nieuwe website ximmio Op 1 mei is de nieuwe website van Ximmio gelanceerd. We hebben de afgelopen maanden hard…

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings