ACV volledig over op Ximmio Inwoner App

ACV, de afval inzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen, is volledig over op de Ximmio Inwoner app en web apps inclusief de Ximmio Afvalkalender. Uniek is ook dat ACV de primeur geniet van de in 2018 gerealiseerde CLEAR.net koppeling. Deze koppeling maakt naadloze aansluiting mogelijk met AMCS, de marktleider op het vlak van ERP […]

Ximmio infrastructuur volledig vernieuwd

De core waarop alle Ximmio oplossingen draaien is volledig vernieuwd. Naast de standaard periodieke upgrades naar de nieuwste standaarden is er een schaduw database ontwikkeld die er voor zorgt dat beperkingen worden weggenomen die veroorzaakt werden door legacy software in de afvalbranche.

Nieuwe BOA Milieu App – Twente Milieu innoveert handhaving en inspectie

Medewerkers handhaving en milieu inspecteurs die actief zijn in het verzorgingsgebied van Twente Milieu kunnen sinds kort gebruik maken van de nieuwste BOA app. Met de BOA-app faciliteert Twente Milieu de specialisten in het veld.

Waardlanden optimaliseert website met interactieve diensten

Juli 2017 Waardlanden Reinigingsdienst en 2GO-Mobile werken aan het verder digitaliseren en optimaliseren van de informatie en dienstverlening op de website van Waardlanden. De online verbeterslag komt voort uit de visie en overtuiging van Waardlanden dat een schonere werk- en leefomgeving begint bij de burger.

NV Reinis neemt nieuwste versie Burger App in gebruik

Reiniging- en afvalinzamelingsbedrijf NV Reinis heeft samen met 2GO-Mobile een flinke stap voorwaarts gemaakt qua digitalisering van haar dienstverlening.