Oplossingen

Maak naadloze communicatie met en tussen inwoners, bedrijven en uw medewerkers mogelijk. Met onze web- en mobiele apps geeft u alle stakeholders de juiste informatie op het juiste moment. Realtime, interactief en altijd en overal in te zien. Ontdek onze apps voor inwoners, bedrijven en medewerkers

XIMMIO waste platform XIMMIO service medewerker app XIMMIO bedrijven app XIMMIO inwoners app

XIMMIO WASTE PLATFORM

Eén plek voor alle binnenkomende meldingen, content beheer en maar ook aanvragen zoals het printen van de afvalkalender en het aanmaken van diverse meldingen. Ook kunt u hier statistieken inzien. Het platform is volledig aan te passen aan het type gebruiker, zowel KCC als BOA. Het platform wordt gehost een veilige omgeving met kosteloos verkeer naar gebruikers. Flexibel, veilig en inzichtelijk.

Meer info

Ximmio Waste Platform op laptop
Serviceapps op telefoon

XIMMIO SERVICE MEDEWERKER APP

Een app voor alle medewerkers om digitaal te werken en inwoners realtime te informeren. Voor BOA’s, servicemedewerkers en voertuiggebonden medewerkers. Deze app wordt standaard geleverd met de Ximmio Waste Platform. U kunt uw buitendienst realtime aansturen en ook realtime feedback ontvangen. Pas planningen, routes en taken flexibel aan middels de app en kijk mee naar de status en voortgang. Breng uw klanten direct op de hoogte van de aanpassingen. Snel, simpel, efficiënt.

Meer info

XIMMIO BEDRIJVEN APP

De bedrijven app stelt bedrijven in uw verzorgingsgebied in direct contact met uw organisatie en processen en andersom. Deze app is een digitaal communicatiekanaal om klanten realtime te informeren. Het inzamelen gaat op afroep voor bedrijven. Realtime data en geautomatiseerde (deel) processen. Naadloze data-uitwisseling tussen meerdere platforms en applicaties. Zo tilt u uw medewerker en klanttevredenheid naar een optimaal niveau.

Meer info

Bedrijven applicatie op tablet, containerwissel
Inwoners app op tablet / telefoon

XIMMIO INWONERS APP

De inwoners app maakt afvalscheiding en recycling voor inwoners eenvoudig. De app bevat veel handige functies zoals: een afvalkalender, pas-aanvragen, containeraanvraag of –wissel, bestelmodules (PMD, poepzakjes, textiel), grofvuilmodule, afval-ABC ofwel scheidingswijzer, meldingen afval, meldingen BOR, locaties containers, etc. Sla een brug tussen uw organisatie en de inwoner met de handige Ximmio Inwoners app.

Meer info

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings