AREA Afval

We zochten naar een betrouwbare leverancier van digitale oplossingen voor de afvalbranche.  En wel omdat we de volgende stap wouden zetten met onze digitale dienstverlening.

Gemeente Hellendoorn

Ximmio had een sterk product in huis met hun doorontwikkelde afvalkalender, goede kennis van de afvalbranche en bovendien een visie op de toekomst die in lijn is met de onze.

Gemeente Almere

Ximmio had de kennis en ervaring in huis en reeds meerdere digitale oplossingen voor de afvalbranche gerealiseerd. En hadden ons digitaliseringsproject dan ook snel in de steigers.

Reinis

Reinis zocht een oplossing voor het digitaal melden van grofvuil voor zowel intern als extern. Na een plezierige informele kennismaking is het resultaat een module waarmee de burger zelf kan aangeven waar wanneer en hoe het afval wordt opgehaald.

Twente Milieu

In 201​1 wilden we onze service naar de burgers toe verbeteren. Samen met Ximmio hebben we in Nederland als eerste in onze branche een ‘afval-app’ gelanceerd. Op dit moment hebben we veel gebruikers voor deze app en voorziet deze in een duidelijke behoefte bij onze klanten.

Waardlanden

De organisatie heeft ons geheel ontzorgd in het volledig digitaliseren van onze dienstverlening naar de burger toe. Hierdoor verwachten we mooie resultaten.