AREA Reiniging lanceert de Ximmio Diftar Module

AREA Reiniging lanceert de Ximmio Diftar Module: Inwoners van Emmen krijgen beter inzicht in afvalbeheer

Emmen, 15 mei 2024 – AREA Reiniging is verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe Ximmio Diftar Module nu live is. Met deze geavanceerde digitale oplossing kunnen inwoners van de gemeente Emmen eenvoudig inzicht krijgen in hun afvalbeheer via het Diftar-systeem. Dit initiatief markeert een belangrijke stap in de voortdurende digitalisering van de dienstverlening van AREA Reiniging en onderstreept ons streven om onze inwoners optimaal van dienst te zijn.

iNWONERS KRIJGEN BETER INZICHT

De Ximmio Diftar Module biedt inwoners van Emmen gedetailleerde informatie over hun afvalinzameling. Met slechts enkele klikken kunnen gebruikers zien hoe vaak zij hun restafvalcontainer aan de straat hebben gezet en hoe vaak zij gebruik hebben gemaakt van de afvalpas voor toegang tot de ondergrondse verzamelcontainers. Deze transparantie stelt inwoners in staat om beter inzicht te krijgen in hun afvalgedrag en kan bijdragen aan bewustere en duurzamere keuzes in afvalbeheer.

“Bij AREA Reiniging streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening aan onze inwoners te verbeteren en te vereenvoudigen. Met de introductie van de Ximmio Diftar Module zetten we wederom een belangrijke stap in de digitalisering van onze diensten,” aldus Arjan Hoogenboezem, Manager ICT van AREA Reiniging. “Wij geloven dat deze tool onze inwoners zal helpen om nog bewuster met hun afval om te gaan en zo bij te dragen aan een schonere en duurzamere omgeving.”

oPTIMALISEREN VAN DE AFVALINZAMELING EN -VERWERKING

De lancering van de Ximmio Diftar Module is een onderdeel van AREA Reinigings bredere strategie om innovatieve technologieën te omarmen en onze diensten efficiënter en toegankelijker te maken. We blijven ons inzetten om de afvalinzameling en -verwerking in de gemeente Emmen, Coevorden en Hoogeveen te optimaliseren en de tevredenheid van onze inwoners te verhogen. De voorbereidingen voor de inwoners van Coevorden zijn gaande en aansluitend zullen ook de inwoners van de gemeente Hoogeveen hier gebruik van gaan maken, zodra zij Diftar gaat invoeren.

Inwoners van Emmen kunnen al een tijdje de Ximmio Diftar Module gebruiken via de AREA Afval App. De doorontwikkeling van de Diftar module is volop gaande en zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings