over Ximmio

Dag in dag uit werken we met afval- en reinigingsbedrijven en gemeenten
aan bedrijfssoftware en apps voor een excellente bedrijfsvoering.

 

ximmio infinity

 

 

Over Ximmio

Bij Ximmio geloven wij dat organisaties en consumenten in de afval- en reinigingsbranche het beste uit hun personeel halen wanneer technologie op een creatieve en efficiënte manier wordt ingezet. Werknemers zijn productiever door meer digitaal gebruiksgemak en leveren daardoor betere resultaten.

Onze passie is het leveren van dé beste software. Snel, gebruiksvriendelijk, veilig en stabiel – dat zijn onze kernwoorden. Wij zijn pas tevreden als onze oplossingen een lach op het gezicht van onze users toveren. Want, a smile is never wasted

Missie

Ximmio ontzorgt de afval- en reinigingsbranche door het verbinden van de noodzakelijke schakels in het afvalbeheer oplossingen met werkelijke toegevoegde waarde, voor zowel de consument als voor de professional. Gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en gemak om de branche fit te maken én te houden. Onze passie is het leveren van de beste software in de afval- en reinigingsbranche.

Visie

Het Ximmio Waste Platform wordt ingezet binnen de Nederlandse en Europese afval- en reinigingsbranche om zo de kwaliteit van onze leefomgeving te verbeteren en een duurzamere & schonere wereld te creëren.

icon

Gebouwd met én voor gemeenten, afval- en reinigingsbedrijven

data-network-1
icon

Web – en mobiele apps voor medewerkers, bedrijven & inwoners

data-network-2
icon

Samen prettig en efficiënt werken aan waste management

data-network-3

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings