Ximmio behaalt certificering ISO 27001 & ISO 9001!

Ximmio behaalt certificering ISO 27001 & ISO 9001

Ximmio behaalt certificering ISO 27001 & ISO 9001!

Ximmio heeft de audit voor de ISO 27001 en ISO 9001-certificeringen met succes doorstaan. Deze certificeringen bevestigen de naleving van de hoogste normen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement in zowel softwareontwikkeling als applicatiebeheer.

De ISO 27001-certificering erkent Ximmio’s voortdurende inzet voor informatiebeveiliging. Het bevestigt dat Ximmio de juiste beveiligingsmaatregelen heeft genomen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen, zowel intern als voor klantgegevens. Dit biedt klanten het vertrouwen dat hun gegevens veilig worden behandeld.

Daarnaast heeft Ximmio ook de ISO 9001-certificering behaald, die de focus legt op kwaliteitsmanagement. Deze certificering bevestigt dat Ximmio voldoet aan internationaal erkende normen voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Het benadrukt de klantgerichtheid van Ximmio, de inzet voor continue verbetering en de naleving van wettelijke en reglementaire vereisten.

Binnen Ximmio streven we naar het behalen van de hoogst mogelijke normen in alles wat we doen.

www.ximmio.com – a smile is never wasted

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings