Medewerker apps

Verbind uw binnendienst en buitendienst met elkaar. Met real-time data. Krijg meer grip op uw processen, wordt efficiënter en informeer uw klanten snel, gemakkelijk en leuk.

 

Alles over Ximmio Medewerker apps

Ximmio heeft samen met Afvalwerking- en recyclingsbedrijven specialistische apps ontwikkeld voor de medewerkers in het veld.

Zo hebben we volledig doorontwikkelde apps voor de volgende gebruikersgroepen:

  • Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA)
  • Service medewerkers
  • Voertuig gebonden medewerkers

De apps worden standaard geleverd met onze Ximmio Waste Beheer portaal.  Dit maakt dat uw buitendienst real-time in contact staat met uw binnendienst. En vice versa.

Stuur uw buitendienst real-time aan en ontvang real-time terugkoppeling. Breng  aansluitend uw klanten meteen op de hoogte. Zo tilt uw Medewerker- en Klanttevredenheid naar optimaal niveau.

U kunt planningen, routes en taken flexibel aanpassen. U kunt meekijken naar de status en voortgang. Meldt uw voertuig ‘route gereed’ dan wordt ze automatisch aangemeld bij het brengpunt. De mogelijkheden zijn ongekend.

Ximmio BV is een dedicated software huis is voor de afvalbranche, wat inhoudt dat haar team van specialisten dag in dag uit bezig zijn met het conceptualiseren, ontwikkelen, beheren en onderhouden van haar producten.

Dit maakt dat Ximmio apps en software:

  • altijd gebruikt maakt van de nieuwste technologieën;
  • continu wordt verbeterd, ingegeven door gebruikservaring vanuit de praktijk;
  • zijn ontwikkeld om naadloos samen te werken met veel gebruikte software in de afvalbranche.

Snel, betrouwbaar en bovenal gemakkelijk om te gebruiken. Dat zijn harde eisen die we zelf stellen aan onze producten. Werken met onze apps en software moet leuk zijn. Vandaar A smile is never wasted.

 

Onze Medewerker apps

BOA app

Data uit al uw bedrijfssoftware, voertuigen, mobiele apps, websites en intranetten worden gebundeld.

Uw huidige complexe ICT infrastructuur wordt daarmee lenig gemaakt en de complexiteit van de diensten verdwijnen onder de motorkap.

Service app

Uw Service medewerkers werken met agenda, taken en herhaalopdrachten. Alles vanuit uw ERP pakket (bv. Clear.NET/AfvalRis).

Voertuigen app

Data uit al uw bedrijfssoftware, voertuigen, mobiele apps, websites en intranetten worden gebundeld.

Uw huidige complexe ICT infrastructuur wordt daarmee lenig gemaakt. De complexiteit verdwijnt onder de motorkap en is niet.