Afvalinnovatie: Ximmio’s Primeur Op NVRD Congres 2024

XIMMIO dit jaar weer goud sponsor NVRD congres

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat Ximmio, als trotse goudsponsor, weer aanwezig zal zijn op het NVRD Jaarcongres 2024, gehost door Omrin. Dit jaar staat het congres in het teken van ‘Innovatie & data”. We zijn enthousiast om onze nieuwste ontwikkelingen van het Ximmio Waste Platform aan u te presenteren. Ervaar onze revolutionaire AI & Apple Vision demonstratie op stand 13 – een unieke kans om de kracht van AI technologie in afvalbeheer te zien.

Waar en wanneer?

Datum: 5 en 6 juni 2024
Locatie: Omrin, Leeuwarden

grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden verkennen

Het NVRD Jaarcongres biedt een unieke gelegenheid voor professionals uit de afval- en reinigingsbranche om samen te komen, kennis te delen en te leren van inspirerende sprekers en experts. Dit jaar belooft het congres diep in te gaan op de wereld van innovatie en data, waarbij we de grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden verkennen.

Kom langs bij onze stand en ontdek wat het Ximmio Waste Platform voor u kan betekenen

Bij onze stand nodigen we u uit om onze nieuwste innovaties te ervaren op het Ximmio Waste Platform. Ontdek hoe ons platform gemeenten kan helpen om efficiënter afvalbeheer te realiseren en te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid.

Tijdens het congres zullen wij AI introduceren met een hands-on demonstratie van 5 tot 10 minuten. Met behulp van Apple Vision Pro laten zien hoe onze headset niet alleen een apparaat is, maar een portal naar een wereld waarin de digitale en fysieke werelden naadloos samenkomen. Deze demo sluit perfect aan bij het thema van het congres en laat zien hoe technologie kan bijdragen aan innovatie en efficiëntie in de afvalbranche.

Schrijf u nu in en kom langs op 6 juni bij de XIMMIO stand nummer 13 en ontdek hoe uw gemeente kan profiteren van het Ximmio Waste Platform.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op het congres!

author avatar
Dieneke Schaeffer

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings