Kennisbank

De Kennisdatabase van het Ximmio Waste Platform is jouw digitale schatkamer voor alles omtrent afvalbeheer. Het is alsof je een wijze oude ziener hebt, maar dan in de vorm van een georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke database. Van de nieuwste recyclingtechnieken tot strategieën voor afvalvermindering, deze database is een goudmijn aan informatie. Moet je op de hoogte blijven van milieuvoorschriften of innovatieve methoden voor afvalverwijdering verkennen? Zoek niet verder. De Kennisdatabase is jouw kompas bij het navigeren door het voortdurend veranderende landschap van afvalbeheer, en zorgt ervoor dat je gewapend bent met de knowhow om een positieve impact op de planeet te maken.

Afvalprobleem, Zero Waste levensstijl, Zero Waste

Afvalprobleem: eenvoudige stappen om dagelijks afval te verminder

Het afval probleem is een van de grootste milieukwesties waarmee onze planeet vandaag de dag wordt geconfronteerd. Terwijl bergen afval…

Gemeente crm, crm syteem gemeenten, Digitalisering Gemeente, Digitalisering Gemeenten

De Sleutel tot Succesvolle Digitalisering Gemeente

In de snel veranderende wereld van vandaag worden gemeenten geconfronteerd met de uitdaging om zich aan te passen aan de…

SV Bon Boys Speelt Gelijkspel bij het Erik ten Hag Tournament

Zaterdag 23 november was het zover, de langverwachte tweede editie van het Erik ten Hag International U12 Tournament. Op de velden van Bon Boys Haaksbergen kwamen deelnemers uit België, Duitsland en Nederland samen om te strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings