SV Bon Boys Speelt Gelijkspel bij het Erik ten Hag Tournament

logo Erik ten Hag Tournament 2023

Zaterdag 23 oktober was het zover, de langverwachte tweede editie van het Erik ten Hag International U12 Tournament. Op de velden van Bon Boys Haaksbergen kwamen deelnemers uit België, Duitsland en Nederland samen om te strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Indrukwekkende Deelnemers

Er deden indrukwekkende teams mee, zoals Schalke 04, Bayer Leverkusen, Club Brugge, Royal Antwerp en Ajax Amsterdam. Ze toonden hun jonge talent. Iedereen keek uit naar een dag vol spannend jeugdvoetbal en sportieve rivaliteit.

Opmerkelijk Jeugdtoernooi

Het Erik ten Hag International U12 Tournament werd mogelijk gemaakt door sponsor Ximmio en was een opmerkelijke gebeurtenis in het jeugdvoetbal. SV Bon Boys presteerde goed door de Twente/Heracles Academie te verslaan en gelijk te spelen tegen sterke teams zoals Schalke 04 en de uiteindelijke winnaar, Ajax Amsterdam.

Een Zonnige Dag voor Voetbal en Fans

Het weer was perfect! en het toernooi trok veel toeschouwers die genoten van de spannende wedstrijden en het talent van de jonge spelers. De sfeer was opwindend en aanmoedigend.

Samenwerking en Gemeenschap

Het toernooi bracht niet alleen geweldige sportieve prestaties, maar ook supporters en de gemeenschap samen. Mensen voelden zich verbonden door hun liefde voor voetbal.

Succes en Toekomst

Dankzij sponsor Ximmio was het Erik ten Hag International U12 Tournament niet alleen een sportief evenement, maar ook een viering van jeugdvoetbal en gemeenschap. Na het succes van deze editie kijken voetballiefhebbers al uit naar de volgende editie, gepland op zaterdag 26 oktober 2024 in Sportpark de Greune.

Blik op de Toekomst

Kortom, het Erik ten Hag International U12 Tournament van 2023 was een succes en een hoogtepunt in het jeugdvoetbal. Het viert jeugdvoetbal en sportiviteit, versterkt de liefde voor het spel en de band tussen fans. We kijken uit naar de toekomstige edities van dit toernooi en hoe het de jeugdvoetbalwereld blijft inspireren.

Meer foto’s kunnen hier worden bekeken en de aftermovie hier.

alle teams verzameld toernooi
handtekeningen shirt

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings