Ximmio behaalt certificering ISO 27001 & ISO 9001!

Ximmio behaalt certificering ISO 27001 & ISO 9001

Met grote blijdschap kondigen we aan dat Ximmio met succes de ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen heeft behaald na een succesvolle audit. Deze prestigieuze certificeringen onderstrepen onze toewijding aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en hebben betrekking op verschillende cruciale aspecten van ons bedrijf.

ISO 27001 – Informatiebeveiliging

ISO-27001, Informatiebeveiliging, afvalbeheer beveiliging, ISO27001 Informatiebeveiliging

De ISO 27001-certificering vertegenwoordigt een krachtige erkenning van ons voortdurende streven naar informatiebeveiliging. Het benadrukt ons onwrikbare engagement om de gegevens van onze klanten te beschermen tegen elke mogelijke bedreiging.

Deze certificering bevestigt dat Ximmio buitengewone maatregelen heeft genomen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen, zowel intern als voor klantgegevens. Ons team heeft zorgvuldig de juiste beveiligingsprotocollen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt bewaard en verwerkt. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun waardevolle gegevens in de meest capabele en veilige handen zijn.

We begrijpen dat informatiebeveiliging van het grootste belang is, vooral in deze tijd van toenemende digitale bedreigingen. Met de ISO 27001-certificering bewijzen we dat we niet alleen voldoen aan internationale normen, maar dat we ook proactief en voortdurend werken aan het versterken van onze beveiligingspraktijken. De veiligheid van gegevens is een topprioriteit voor Ximmio, en we blijven toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen op dit gebied.

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagement

De ISO 9001-certificering legt de nadruk op ons kwaliteitsmanagement en ons voortdurende streven naar uitmuntendheid in alles wat we leveren. Het certificaat bevestigt dat Ximmio voldoet aan internationaal erkende normen voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

ISO9001 Kwaliteitsmanagement, Kwaliteitsmanagement, Kwaliteit afvalbeheer, ISO-9001, computer improvement

Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor de veiligheid van gegevens, maar ook voor de kwaliteit van onze oplossingen en services. We zijn gericht op klanttevredenheid en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bovendien houden we vast aan een cultuur van voortdurende verbetering en blijven we voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten.

De ISO 9001-certificering is een bevestiging van onze inzet voor het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit aan onze klanten. Het onderstreept ons streven naar voortdurende groei en verbetering en ons verlangen om onze klanten te voorzien van oplossingen van de hoogste standaard.

Kortom, deze certificeringen tonen aan dat Ximmio niet alleen toegewijd is aan informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement, maar dat we deze toewijding voortdurend nakomen en blijven verbeteren. We zijn trots op deze prestatie en zien ernaar uit om deze normen te handhaven en te overtreffen in de toekomst.

Aarzel niet om onze website te bezoeken op www.ximmio.com, en onthoud: “A smile is never wasted”.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings