Waardlanden

De organisatie heeft ons geheel ontzorgd in het volledig digitaliseren van onze dienstverlening naar de burger toe. Hierdoor verwachten we mooie resultaten.

De geïmplementeerde oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn passend gemaakt in de vorm van een burger-app en diverse bestelmodules, zoals een interactieve afvalkalender gecombineerd met het Ximmio Waste Portaal.

Bij Ximmio wordt er daadwerkelijk geluisterd naar de wensen van de klant en ook meegedacht om tot een mooi resultaat te komen. De organisatie heeft enorm veel kennis en ervaring in onze branche en is een sparringspartner op strategisch gebied.

Gert Prins
Hoofd Bedrijfsbureau

Features Burger app

basic_server_cloud

Beheer portaal

Data uit al uw bedrijfssoftware, vehicles, mobiele apps, websites en intranetten worden gebundeld.

Uw huidige complexe ICT infrastructuur wordt daarmee lenig gemaakt. De complexiteit verdwijnt.

basic_calendar

Afvalkalender

Met de Afvalkalender module geeft u uw burgers snel en gemakkelijk inzicht in de route- en inzamelingsdata. Dit is gepersonaliseerd en interactief.

basic_trashcan_refresh

Containerwissel / aanvraag

Met de containerwissel / aanvraag module kan de klant gemakkelijk een wisseling voor de container of indien nodig een speciale container in allerlei groottes aanvragen.

Lees meer referenties

Reinis

Reinis zocht een oplossing voor het digitaal melden van grofvuil voor zowel intern als extern. Na een plezierige informele kennismaking is het resultaat een module waarmee de burger zelf kan aangeven waar wanneer en hoe het afval wordt opgehaald.

Twente Milieu

In 201​1 wilden we onze service naar de burgers toe verbeteren. Samen met Ximmio hebben we in Nederland als eerste in onze branche een ‘afval-app’ gelanceerd. Op dit moment hebben we veel gebruikers voor deze app en voorziet deze in een duidelijke behoefte bij onze klanten.