Reinis

Reinis zocht een oplossing voor het digitaal melden van grofvuil voor zowel intern als extern. Na een plezierige informele kennismaking, was het resultaat een module waarmee de burger zelf kan aangeven waar, wanneer en hoe het afval wordt opgehaald.

Door mijn specifieke uitvraag van rijden naar het afval toe i.p.v. rijden naar het perceel ontstond er een prachtig product die het voor de klant mogelijk maakte hierin zelfsturend te zijn en voor Reinis het Service Level Agreement op te tillen naar een nog hoger niveau. De volgende fase was het live brengen van alle interactieve modules zowel voor klantcontact centrum als voor de inwoner. Bestel modules, de BurgerApp, de Afvalkalender en de Scheidingswijzer/afvalABC zijn op dit moment bij ons naar volle tevredenheid in gebruik.

De reden om te kiezen voor XIMMIO was heel simpel…..de ideeën en visies strookten precies met elkaar…er was meteen een klik . Toen de klap was gegeven zijn beide partijen er 100% voor gegaan om alle “hobbels” die zij tegenkwamen te overwinnen. Na een aantal intensieve maanden en finetuning van het product is er een module ontstaan die ook toepasbaar is bij andere reinigingsbedrijven. Alles naar volle tevredenheid, ik kan XIMMIO van harte aanbevelen.

Edwin Bijker
Reinis Reiniging en afvalinzameling, regio Spijkenisse

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings