Reinis

Reinis zocht een oplossing voor het digitaal melden van grofvuil voor zowel intern als extern. Na een plezierige informele kennismaking, was het resultaat een module waarmee de burger zelf kan aangeven waar, wanneer en hoe het afval wordt opgehaald.

Door mijn specifieke uitvraag van rijden naar het afval toe i.p.v. rijden naar het perceel ontstond er een prachtig product die het voor de klant mogelijk maakte hierin zelfsturend te zijn en voor Reinis het Service Level Agreement op te tillen naar een nog hoger niveau. De volgende fase was het live brengen van alle interactieve modules zowel voor klantcontact centrum als voor de inwoner. Bestel modules, de BurgerApp, de Afvalkalender en de Scheidingswijzer/afvalABC zijn op dit moment bij ons naar volle tevredenheid in gebruik.

De reden om te kiezen voor XIMMIO was heel simpel…..de ideeën en visies strookten precies met elkaar…er was meteen een klik . Toen de klap was gegeven zijn beide partijen er 100% voor gegaan om alle “hobbels” die zij tegenkwamen te overwinnen. Na een aantal intensieve maanden en finetuning van het product is er een module ontstaan die ook toepasbaar is bij andere reinigingsbedrijven. Alles naar volle tevredenheid, ik kan XIMMIO van harte aanbevelen.

Edwin Bijker
Reinis Reiniging en afvalinzameling, regio Spijkenisse

Features Burger app

basic_server_cloud

Beheer app

Data uit al uw bedrijfssoftware, voortuigen, mobiele apps, websites en intranetten worden gebundeld. Uw huidige complexe ICT infrastructuur wordt daarmee lenig gemaakt, de complexiteit verdwijnt.

basic_calendar

Afvalkalender

Met de Afvalkalender module geeft u uw burgers snel en gemakkelijk inzicht in de route- en inzamelingsdata. Dit is gepersonaliseerd en interactief.

basic_trashcan_refresh

Containerwissel / aanvraag

Met de containerwissel / aanvraag module kan de klant gemakkelijk een wisseling voor de container of indien nodig een speciale container in allerlei groottes aanvragen.

Lees meer referenties

Waardlanden

De organisatie heeft ons geheel ontzorgd in het volledig digitaliseren van onze dienstverlening naar de burger toe. Hierdoor verwachten we mooie resultaten.

Twente Milieu

In 201​1 wilden we onze service naar de burgers toe verbeteren. Samen met Ximmio hebben we in Nederland als eerste in onze branche een ‘afval-app’ gelanceerd. Op dit moment hebben we veel gebruikers voor deze app en voorziet deze in een duidelijke behoefte bij onze klanten.