AREA Afval

We zochten naar een betrouwbare leverancier van digitale oplossingen voor de afvalbranche. Dit omdat we de volgende stap wilden zetten met onze digitale dienstverlening.

Ximmio ving onze aandacht omdat ze (toen nog 2GO-Mobile, red.) als eerste app bouwer in Nederland een mobiele afvalkalender gebouwd had, dit in samenwerking met Twente Milieu. Hun product zag er goed uit en ze wisten veel van de afvalbranche.

Na intensieve en prettige samenwerking hebben we uiteindelijk met trots onze vernieuwde afvalkalender kunnen aanbieden aan onze burgers. En uniek daarin ook een bestelmodule voor PMD zakken.

De app en module werken op iPhone en op Android-toestellen, zodat we een groot bereik hadden in ons verzorgingsgebied. Wat we ook erg prettig vonden is dat de oplossingen geschikt zijn voor mobiel en web. Met de meegeleverde beheer portaal zijn de apps zeer goed te onderhouden.

Bedankt voor de prettige samenwerking!

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings