Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Ximmio de officiële sponsor is van het aankomende Erik ten Hag International U12 Tournament, dat zal plaatsvinden op 21 oktober 2023. Dit opwindende evenement wordt georganiseerd door SV Bon Boys in Haaksbergen.

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Een Symbool van Ambitie en Doorzettingsvermogen

Het Erik ten Hag Toernooi gaat verder dan alleen voetbal; het symboliseert ambitie en doorzettingsvermogen. Als sponsor streven we ernaar om de waarden te ondersteunen die dit toernooi belichaamt.

Geloof in Discipline, Toewijding en Teamwork

Net als Erik ten Hag, de gerespecteerde manager van Manchester United, geloven we in de essentiële waarden van discipline, toewijding en teamwork. Deze kernwaarden zijn van onschatbare waarde, niet alleen op het voetbalveld, maar ook in het leven.

Een Opwindend en Inspirerend Evenement

Dit toernooi belooft een opwindende en inspirerende gelegenheid te worden, waar sportiviteit, teamwork en passie samenkomen. Ximmio is vereerd om deel uit te maken van dit bijzondere evenement.

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Een Viering van Sport en Gemeenschap

Het Erik ten Hag Toernooi zet niet alleen het talent van jonge voetballers in de schijnwerpers, maar verenigt ook de lokale gemeenschap in een viering van sport en vriendschap.

Inspireer Dromen en Streven naar Excellentie

We hopen dat dit toernooi niet alleen de deelnemers zal inspireren om hun best te doen op het veld, maar ook de toeschouwers zal aanmoedigen om in hun dromen te geloven en te streven naar excellentie in alles wat ze ondernemen.

Een Krachtige Impact van Sport

Sport heeft de kracht om levens te veranderen, en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan deze prachtige gelegenheid die jonge talenten de kans biedt om te schitteren.

Ximmio en Bon Boys: Samenwerken voor Succes

Ximmio kijkt ernaar uit om samen te werken met Bon Boys om van dit toernooi een groot succes te maken. Samen willen we de jeugd inspireren en aanmoedigen om hun passies na te streven, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

Een Onvergetelijk Toernooi Vol Prestaties en Vreugde

Dit toernooi belooft niet alleen geweldige wedstrijden op het veld, maar ook een diepgaande en blijvende impact op de harten en geesten van de deelnemers en supporters. Ximmio wenst iedereen een onvergetelijk toernooi vol prestaties en vreugde toe.

Zie meer informatie: www.eriktenhagtoernooi.nl.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings