De RAD en Ximmio slaan handen ineen

rad en ximmio slaan handen ineen

De RAD en Ximmio slaan handen ineen voor baanbrekende digitalisering van de afval- en reinigingsdiensten. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de RAD heeft besloten om de volledige organisatie verder te moderniseren en te digitaliseren met behulp van het Ximmio Waste Platform.
Na een grondige selectieprocedure is de RAD overtuigd geraakt van de innovatieve mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van ons platform, en heeft gekozen om samen te werken met Ximmio om hun afval- en reinigingsdiensten te transformeren. 

Ximmio Waste Platform: Eenvoud en Efficiëntie in Afval- en Reinigingsdiensten

Het Ximmio Waste Platform is een innovatieve oplossing die afval- en reinigingsdiensten digitaliseert. Het platform is ontworpen om zowel inwoners als de organisatie te ondersteunen en operationele processen te verbeteren.

“Met intuïtieve software waar elke gebruiker met minimale inspanningen kan bijdragen aan het eindresultaat van de service, heeft Ximmio succesvol haar software zo ontworpen dat vrijwel elke gebruiker direct zijn weg erin weet te vinden. Als koploper in gebruiksvriendelijke apps voor zowel inwoners als medewerkers is het platform volledig geschikt om doelgericht te communiceren en data te verwerken.” – René Huisman, directeur RAD.

Gebruiksvriendelijkheid als Prioriteit

Het platform biedt intuïtieve software waarmee elke gebruiker moeiteloos kan bijdragen aan de service. Hierdoor vinden zowel inwoners als medewerkers gemakkelijk hun weg binnen het systeem.

Voordelen voor Inwoners

Inwoners hebben gemakkelijk toegang tot informatie over afvalinzameling, een actuele afvalkalender en kunnen meldingen maken. Ze kunnen ook hun afvalverbruik en recycling-inspanningen volgen, wat bijdraagt aan betrokkenheid en duurzaamheid.

Optimalisatie voor de Organisatie

De digitalisering met het Ximmio Waste Platform biedt de organisatie beter inzicht in afvalstromen, efficiëntere planning en resource management. Het platform bevat geavanceerde rapportagemogelijkheden en analysetools voor weloverwogen beslissingen op basis van realtime gegevens.

Optimalisatie van Operationele Processen

Operationele processen worden geoptimaliseerd door automatische routeplanning, wat de efficiëntie van inzamelingsroutes verbetert en de CO2-uitstoot vermindert. De digitalisering faciliteert naadloze communicatie tussen veldmedewerkers en het hoofdkantoor voor snellere responstijden en betere klantenservice.

Toekomstgericht Denken

Het Ximmio Waste Platform blijft evolueren. Met nieuwe modules voor commerciële inzameling, milieustraten met geïntegreerde kostprijs en inzicht in milieu-impact, streeft RAD naar duurzame en efficiënte bedrijfsvoering.

Partnerschap voor een Duurzamere Toekomst

Ximmio is trots dat RAD heeft gekozen voor het Ximmio Waste Platform om hun organisatie te moderniseren. Samen werken ze aan een succesvolle implementatie om afval- en reinigingsdiensten te verbeteren en bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Over RAD

RAD HW B.V. is de grondstoffeninzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het afvalbeleid in deze gemeenten en staan voor kwaliteit, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid, zowel bij hun partners als medewerkers.

Ontdek vandaag nog hoe het Ximmio Waste Platform uw organisatie kan transformeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en meer informatie.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings