RAD stapt ook over op Ximmio

Afvalverwerker RAD heeft de afgelopen maanden in samenwerking met app ontwikkelaar Ximmio een zogenaamde afval-app ontwikkeld. Een app waarmee de inwoners van de Hoeksche Waard alle informatie over de afvalinzameling en recycling altijd bij de hand hebben.

In de app zijn de afvalkalender, scheidingswijzer en een overzicht met de locaties van ondergrondse containers terug te vinden. Het is zelfs mogelijk om een herinnering te krijgen wanneer u de container of PMD-zak aan de straat kan zetten. Zijn er bijzondere omstandigheden rondom de dienstverlening? Dan kan de RAD een pushbericht sturen om u daarover te informeren.

Wethouder Piet van Leenen, voorzitter van de RAD, kondigde de lancering van de gratis RAD-app aan. “Deze app is ontzettend handig en gebruiksvriendelijk. Zodra je de app opent krijg je meteen de afvalkalender te zien. De afvalwijzer vertelt je welk type afval je in welke bak mag doen. Bovendien krijg je een herinnering wanneer je je afval kan aanbieden. De afval-app is een mooie toevoeging aan de service die de RAD biedt aan de inwoners van de Hoeksche Waard.”

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings