Ximmio sponsort NVRD jaarcongres 2023

Ximmio is goud sponsor van NVRD jaarcongres wat plaatsvindt op 10 en 11 mei bij Rd4 in Heerlen. Het thema van het NVRD jaarcongres 2023 is: ‘Zoek je grenzen op’. We nodigen u uit om uit uw comfortzone te stappen, uw blikveld te verruimen en in het diepe te springen. 

Bij de Ximmio stand tonen wij de laatste ontwikkelingen binnen het Ximmio Waste Platform. Genoeg nieuwe zaken die een glimlach waard zijn want u kent waarschijnlijk ons motto; a smile is never wasted.

De dagvoorzitter van de congresdag 11 mei is Harm Edens, onder andere bekend van ‘Dit Was Het Nieuws. Daarnaast zijn er sprekers zoals o.a. Jaap Korteweg, oprichter en directeur van De Vegetarische Slager, Esther Crombag, auteur van het boek ‘blind vertrouwen’ en Michel Verheijden, improvisatie cabaretier.

Reeds ruim 1.4 miljoen mobiele gebruikers met een bereik van 2 miljoen huishoudens, bedienen we met het gemak van Ximmio. Benieuwd hoe uw gemeente eenvoudig kan profiteren van ons complete Ximmio Waste platform?

Schrijf u hier in, zodat u een van onze consultants op de beurs kunt spreken. U vindt Ximmio bij stand nummer 12.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings