Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module!

Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module!

Avalex is nu live met de Ximmio Afvalbrengpunt-module!

Met trots kondigt Avalex, de afvalinzamelaar voor gemeenten in Zuid-Holland, de lancering aan van de Afvalbrengpunt/Milieustraat-applicatie, ontwikkeld door Ximmio. Deze innovatieve digitale oplossing markeert een belangrijke mijlpaal, aangezien alle milieustraten van Avalex nu volledig gedigitaliseerd zijn. Ximmio, de leverancier van het Ximmio Waste Platform, een slimme softwareoplossing voor de afval- en recyclingbranche, heeft deze oplossing geleverd. Dankzij dit platform wordt de gehele organisatie, zowel de operatie als de inwoners, gedigitaliseerd.

In nauwe samenwerking met Ximmio heeft Avalex de afgelopen maanden hard gewerkt aan de implementatie van de Afvalbrengpunt-applicatie in al hun milieustraten. We zijn er trots op te kunnen verkondigen dat alle milieustraten nu digitaal geoptimaliseerd zijn, waardoor inwoners op elk moment van de dag welkom zijn om hun afval te deponeren. Het enige wat ze hoeven te doen, is bij aankomst hun afvalpas of QR-code scannen. Daarnaast zijn de medewerkers van Avalex snel getraind in het gebruik van de intuïtieve applicatie.

De digitalisering van de milieustraten zorgt voor een veel snellere doorlooptijd en afhandeling van afval dankzij moderne en gebruiksvriendelijke software, het Ximmio Waste Platform.

“Sjoerd, informatiemanager van Avalex, en projectmanager Kaj Mierop hebben nauw samengewerkt met de consultants van Ximmio om een toekomstbestendige en flexibele oplossing te ontwikkelen die perfect aansloot bij onze specifieke afspraken met opdrachtgevers,” aldus Sjoerd. “Ximmio heeft bewezen een goede partner te zijn, die voortdurend optimalisaties kan doorvoeren en constructief meedenkt over de meest effectieve oplossingen.”

De samenwerking tussen Ximmio en Avalex verliep uiterst soepel en vruchtbaar. “We werden uitgedaagd om zowel conceptuele als praktische vraagstukken aan te pakken,” zegt Kaj. “Er heerste een grote betrokkenheid binnen beide organisaties, waardoor eventuele knelpunten snel en adequaat zijn aangepakt.”

De implementatie van de oplossing verliep vlekkeloos en heeft geleid tot zeer bevredigende resultaten. “We zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat,” benadrukt Sjoerd. “De samenwerking met Ximmio heeft ons in staat gesteld om een oplossing te realiseren die perfect aansluit bij onze behoeften en die toekomstbestendig is.”

Zowel Ximmio als Avalex kijken reikhalzend uit naar de toekomst en zijn vastbesloten om verdere verbeteringen en optimalisaties door te voeren. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat zal stellen om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn,” concludeert Kaj.

Avalex zet zich dagelijks in voor schone straten, met toegewijde vuilnismannen en -vrouwen in actie. De milieustraten van Avalex zijn actief in de gemeenten Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar. 

Bent u geïnteresseerd in deze innovatieve applicatie of het Ximmio Waste Platform? Neem dan contact met ons op via info@ximmio.com om een afspraak te plannen.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings