XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER

XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER

XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER VOOR VOLLEDIGE DIGITALE TRANSFORMATIE VAN DE ORGANISATIE VIA HET XIMMIO WASTE PLATFORM.

Na een uitgebreide Europese aanbesteding heeft de Gemeente Woerden / Oudewater besloten om het Ximmio Waste Platform te kiezen. Met behulp van dit platform zal de volledige organisatie van de Gemeente Woerden en Oudewater worden gedigitaliseerd met betrekking tot de huishoudelijke afvalinzameling. 

“We zochten als Team Afval & Reiniging van de Gemeente Woerden & Oudewater naar een software ‘makeover’ om onze bedrijfsprocessen over de gehele linie nog beter en efficiënter te kunnen inrichten. Daarnaast wilden we een nog betere (digitale) dienstverlening naar onze inwoners,” zegt projectmanager Roeland Heijne.

“De live demo, als onderdeel van de Europese aanbestedingsprocedure, gaf voor ons de doorslag. We zagen een innovatieve partij die onze visie deelt en met een duidelijke missie werkt. “Ook werken ze aan hele concrete toepassingen,” voegt hij eraan toe.

“We zochten een partij die luistert, meedenkt en beschikt over een no-nonsense mentaliteit, maar gelijktijdig door de ogen van een inwoner kan kijken.” Met het Ximmio Waste Platform hopen wij nog jaren vooruit te kunnen en een hele grote stap voorwaarts te kunnen maken. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!” concludeert Roeland.

Ximmio is verheugd om de nieuwe samenwerkingspartner van de Gemeente Woerden te zijn en bedankt hen voor het vertrouwen dat zij in Ximmio hebben gesteld als hun partner voor de komende 4 tot 8 jaar.

Het Ximmio Waste Portal zal de bestaande applicaties vervangen en verschillende functionaliteiten implementeren, waaronder de Ximmio medewerker app, de voertuigen app en de inwoners app. Ximmio kijkt uit naar een succesvolle samenwerking en een vlotte implementatie.

Bent u geïnteresseerd in deze innovatieve applicatie of het Ximmio Waste Platform? Neem dan contact met ons op via info@ximmio.com om een afspraak te plannen.

XIMMIO WINT AANBESTEDING VAN DE GEMEENTE WOERDEN & OUDEWATER

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings