0c651a0e-8010-4569-a2dc-0474a9c3c9f4

Diensten

Ximmio vertaalt de toekomst van de afvalbranche naar oplossingen waar uw afval- & reinigingsorganisatie en gemeente vandaag al van profiteert.

Omdat Ximmio 100% toegewijd is aan de afvalbranche werken we dag-in-dag-uit aan het doorontwikkelen van onze strategie, concepten en eindproducten.

Zo garanderen we dat we onze voorsprong behouden wordt ten opzichte van de concurrent. En blijven onze apps, webmodules en software-oplossingen altijd in pas met de nieuwste technologieën en gebruikerswensen.

Wat u nog meer van ons mag verwachten?

Implementatie

Onze projectmanagers en developers garanderen een zorgvuldige en snelle implementatie van onze apps, web modules en software. Jarenlange ervaring, een uitstekende bereikbaarheid en ultra-korte lijnen liggen hieraan ten grondslag.

Ximmio is als organisatie volledig toegewijd aan de afvalbranche. We beschikken dan ook over een ervaren team van ontwikkelaars die dag-in-dag-uit bezig zijn met het onderhoud en beheer van uw apps, webmodules en beheer-software. Zodat uw medewerkers én uw perceelhouders dag en nacht profijt hebben van onze digitale oplossingen.

Snel in het zadel

Wist u dat u binnen 2 tot 3 dagen uw digitale dienstverlening kunt verbeteren? Ja, u leest het goed. Binnen enkele dagen kunt u bijvoorbeeld:

  • uw inwoners zelf grofvuil afspraken laten maken via uw bestaande website én ze direct online laten afreken met iDEAL
  • uw BOA’s uitrusten met onze nieuwste app voor beheer openbare ruimte
  • uw zakelijke klanten via de website of via de Ximmio Bedrijven app een containeromruil laten boeken
  • uw verouderde Afvalkalender vervangen
  • uw uitstaande middelen inventariseren, digitaliseren en visualiseren

Zo maar wat voorbeelden. Onze developers stemmen direct af met uw huidige website en/of softwareleverancier voor de nodige koppelingen en zorgen voor een zorgvuldige maar snelle implementatie.

Onderhoud en beheer

Ximmio is als organisatie volledig toegewijd aan de afvalbranche. We beschikken dan ook over een ervaren team van ontwikkelaars die dag-in-dag-uit bezig zijn met het onderhoud en beheer van uw apps, web modules en beheer-software.

Omdat we enkel en alleen toegespitst zijn op de afvalbranche kunnen we er voor zorgen dat uw organisatie én uw perceelhouders dag en nacht profijt hebben van onze digitale oplossingen. Nu en in de toekomst.

foto-reinis-1
training

Training

Ondanks de nieuwste toegepaste technologieën en het optimale gebruiksgemak verzorgen we bij de oplevering standaard een basistraining. Dit volgens het train-de-trainer principe.

Hiermee garanderen we dat onze oplossingen van het begin af aan een positieve impact hebben op uw organisatie. We gaan voor niet minder dan een lach op het gezicht van uw medewerkers, inwoners en zakelijke klanten.

Waar wenselijk verzorgen we ook trainingen voor grotere gebruikersgroepen.