Ximmio is sponsor van het NVRD jaarcongres 2020

Ximmio is dit jaar sponsor van het NVRD jaarcongres 2020, welke plaatsvindt op 13 en 14 mei in het Klokgebouw in Eindhoven. Dit jaar is het thema ‘innovatie’ en dus mag Ximmio niet ontbreken op de beursvloer. Daarnaast zijn er sprekers zoals Maarten Steinbuch van de TUE, Camilla van den Boom van Sturrm, Anemarie Rakhorst en het solarteam van de TU.

Op de stand van Ximmio tonen we de laatste ontwikkelingen binnen ons Ximmio Waste-platform, zoals de nieuwe Voertuig app, de Service (Medewerker) app met BOA en Verlof module, de Bewoners App met afvalkalender en functionaliteit zoals het Afval-ABC/Scheidingswijzer en onze integraties met AfvalRIS en CLEAR.NET (AMCS), CI-Web(Inovim), ArcGIS (ESRI), Checks (Integral), Centric en Jama. Maar kom ook kijken naar onze realtime Internet of Things demo waarin we een vulgraad sensor koppelen met ons portaal en ‘playful’ container-herkenning tonen. Kortom, genoeg nieuwe zaken die een glimlach waard zijn. Want u weet het: Ximmio, a smile is never wasted.

Reeds ruim 1.4 miljoen mobiele gebruikers met een bereik van 2 miljoen huishoudens, bedienen we met het gemak van Ximmio. Benieuwd hoe uw gemeente eenvoudig kan profiteren van ons complete Waste-platform?

Schrijf u hier in, zodat u een van onze consultants op de beurs kunt spreken, Stand 20.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings