BOA app

Faciliteer uw specialisten in het veld en maak directe afstemming tussen buitendienst en uw interne organisatie mogelijk.

 

Alles over de Ximmio BOA app

Uw BOA kan met deze app eenvoudig direct meldingen inschieten. Zodat de werkvoorbereider de melding kan oppakken in het bijgeleverde Beheer Portaal. De afhandeling van uw meldingen zal hierdoor sneller en beter verlopen.

De BOA beschikt met de BOA app over de volgende functionaliteiten:

  • BOR/afval meldingen doen
  • inzien van meldingen van collega’s
  • inzien van je eigen meldingen

Maakt de BOA in de app een nieuwe melding aan dan wordt op een kaart getoond waar hij/zij zich op dat moment bevindt. Vervolgens kan de BOA de locatie op de kaart zelf nog wijzigen. Bij het verzenden van de melding worden de locatiegegevens automatisch opgeslagen.

Om zijn/haar eigen meldingen evenals die van zijn/haar collega’s in te zien kan de BOA tevens de kaart raadplegen. Hierop staan locatie-indicatoren (zgn. pins) weergegeven die tevens een status-kleur hebben (open/in behandeling/gesloten).

 

Features BOA app

Locatiegebonden formulieren

Bij elke melding die uw BOA maakt wordt de exacte locatie opgeslagen. Zodat meldingen op een interactieve kaart getoond en aangeklikt kunnen worden.

Afbeelding toevoegen

Naast de locatie kan de BOA één of meerdere foto's toevoegen om de melding toe te lichten.

Afhandeling in Beheer Portaal

Een melding die een BOA maakt wordt direct ingeschoten naar het Ximmio Beheer Portaal,
deze kan dan direct door uw werkvoorbereider opgepakt worden.

Medewerker Apps

Service app

Uw Service medewerkers werken met agenda, taken en herhaalopdrachten. Alles vanuit uw ERP pakket (bv. Clear.NET/AfvalRis).

Voertuigen app

Data uit al uw bedrijfssoftware, voertuigen, mobiele apps, websites en intranetten worden gebundeld.

Uw huidige complexe ICT infrastructuur wordt daarmee lenig gemaakt. De complexiteit verdwijnt onder de motorkap en is niet.