Wij zijn op zoek naar een junior projectmanager (32-40u)

In deze functie zul je diverse projecten aangaan bij verschillende klanten van onze organisatie. Je werkt vanuit huis, op kantoor of bij de klant op locatie. Je komt te werken op het snijvlak van ICT- en procesvraagstukken. Voor deze functie is het van belang dat je ervaring hebt of affiniteit hebt met ICT (software, apps) en tevens communicatief vaardig bent.

Als (junior) projectmanager is het natuurlijk jouw taak om binnen de planning en gestelde eisen een project af te ronden. Je werkt samen met verschillende projectteams en bent in de lead of dit alles voorspoedig te laten verlopen. Je bent sterk in verbinden van verschillende expertises, waardoor je ervoor zorgt dat projecten naar volle tevredenheid van de klant worden afgerond.

Om kennis te maken met onze producten en onze klanten en de branche, zal je eerst supporttaken op je nemen. Je bent daarin het eerste aanspreekpunt voor alla vragen en klachten vanuit onze klanten en kan ervoor zorgen dat de problemen direct wordt aangepakt.

In het begin word je meegenomen om alle kennis op te doen van onze oplossingen. Met deze kennis ben je in staat onze klanten effectief te woord te staan. Je gaat elke uitdaging graag aan en verliest hierbij het einddoel niet uit het oog. Jij vindt het leuk om onze klanten iets bij te leren en ze op die manier verder te helpen. Door jouw kennis van ICT denk jij verder dan de eerste stap en kan jij vooruitdenken hoe het probleem opgelost kan worden en in de toekomst voorkomen kan worden.
Tot slot werk je mee aan het testen van onze oplossingen (bereik van 3 miljoen Nederlanders) en denk jij ook mee over hoe wij verder ons platform kunnen optimaliseren.

Wij vinden het belangrijk dat jij een prima beheersing van de Nederlandse taal hebt, in woord en geschrift. Engels is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een werkplek waar je kan groeien en ruimte krijgt om te ontwikkelen in de wereld van apps en cloud based software.
 • Flexibele en uitdagende baan voor 32 a 40 uur per week.
 • Soms thuis en soms op kantoor aan het werk en soms bij klanten. Wij zijn erg flexibel en werken met ons team remote. Ontwikkelafdeling zit in Turkije.
 • Beloning marktconform.
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Vaardigheden

 • Je hebt een opleiding op MBO+ of HBO-niveau afgerond of bent deze opleiding aan het volgen.
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling en beschikt over relevante kennis en ervaring in een IT-omgeving.
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je bent flexibel, de werktijden zijn tussen 7:00-17:00 afhankelijk van de planning werk jij ergens tussen deze tijden.

Opleiding

 • minimaal MBO+
 • Je kennis en kunde en je houding als persoon zijn belangrijker dan de diploma’s die je hebt.

Wil je meer weten wat wij doen? Kijk dan snel op onze website ximmio.com. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met ons via jobs@ximmio.com