Over Ximmio

Dag in dag uit werken we met afval- en reinigingsbedrijven en gemeenten aan bedrijfssoftware en apps voor een excellente bedrijfsvoering.

Frans Kouwenhoven
CTO/Founder

Over Ximmio

Bij Ximmio hebben we alle middelen voor uw afvalbeleid ofwel reeds besproken en bedacht, ofwel reeds gerealiseerd.  Daarnaast niet te vergeten dat we veel al in de praktijk hebben gebracht, dit in samenwerking met onze klanten uit de afvalbranche.

In samenwerking met afvalverwerkers, gemeenten en burgers werken we namelijk dagelijks aan het verbeteren en doorontwikkelen van onze software en apps. Met mooie resultaten als gevolg. Dit creëert een mooie ontwikkelhorizon om naar toe te werken de komende jaren.

Ximmio wil, als gespecialiseerde software ontwikkelaar voor de afvalbranche, voor afval- en reinigingsorganisaties een volwaardige partner zijn. Onze competenties zijn dan ook:

  • signaleren van ontwikkelingen in de afvalbranche
  • meedenken en adviseren over het vertalen hiervan in beleid en doelstellingen
  • uitdenken, conceptualiseren en ontwikkelen van mobiele software oplossingen die uw beleid en doelstellingen ondersteunen
  • proactief onderhouden, beheren en doorontwikkelen van software, applicaties en big data voor de afvalbranche.

Wat onze organisatie en onze software uniek maakt, en dus onderscheidend van andere aanbieders in de markt? U leest het hieronder.

 

Gespecialiseerd in en toegewijd aan de afval branche

Onze adviseurs, project managers en programmeurs hebben zich volledig toegelegd op én gespecialiseerd in oplossingen voor de afvalbranche.

Ter contrast; we zijn dus geen ICT-, reclame, of communicatiebureau dat incidenteel een maatwerkoplossing voor een enkele afvalverwerker heeft ontwikkeld.

We werken als organisatie dag in dag uit met afvalverwerkers, gemeenten, en burgers aan de ontwikkeling van krachtige afvalgerelateerde software en apps.
Dit doen we vanuit onze passie voor realtime data en mobiele software, en vanuit onze ambitie om spelers in de afvalbranche te helpen

Mobility first

Mobility first staat voor het gebruik maken van mobiele devices voor het verzenden en ontvangen van data uit uw primaire processen.

Concreet betekent dit dat u uw buitendienst medewerkers vanuit kantoor aanstuurt via ons software (portaal), en dat u via specialistische apps realtime data uit het veld terug ontvangt.
Zowel van uw medewerkers en partners, maar bijvoorbeeld ook van burgers en beheerders openbare ruimte (BOR).

Onze totaaloplossing kunt u het best zien als een platform dat als overkoepeling over uw organisatie en in gebruik zijnde systemen geïmplementeerd kan worden.
U kunt gewoon uw eigen ERP en planningssoftware blijven gebruiken.
Onze software communiceert met uw databronnen en systemen, en zorgt er voor dat u alle gewenste informatie bij de juiste persoon of groep van gebruikers op de mobiel of tablet krijgt.

Voor groot en klein

Is volledige overstap naar mobility first nog een brug te ver?
Niets dan begrip; niet alle organisaties zijn reeds toe aan volledige mobiele ontsluiting van hun primaire werkprocessen.

Uiteraard kunt u ook relatief simpel beginnen met bijv. een online Afvalkalender en een basis Inwoner app. We helpen u graag, goed en snel in het zadel.

En hoe prettig om te weten dat Ximmio met uw organisatie mee kan groeien als u na verloop van tijd wel toe bent aan de volgende stap.

Continue doorontwikkeling

We kennen het belang van optimaal gebruiksgemak en een eigentijdse look & feel.
Willen we dat grote groepen burgers maar ook medewerkers de apps en software omarmen, dan moeten we bij blijven met de ontwikkelingen en standaarden in de industrie.

Ons team werkt dag in dag uit aan het onderhouden, beheren, en doorontwikkelen van onze software en apps. Zodat we samen met u serieus werk maken van uw afvalbeleid en bijbehorende doelstellingen.

Software en apps volledig in uw huisstijl

Geen beperkingen op dit vlak; uw software en apps worden volledig opgemaakt in uw huisstijl.
Zo draagt u uw identiteit krachtig uit, bent u herkenbaar voor zowel medewerkers als de burger en zorgt u voor consistentie in uw interne en externe communicatie.

Kwaliteit en resultaat

We hebben een langdurige samenwerking met onze huidige klanten, en zetten hier ook bij nieuwe klanten op in. Waarom? Kwalitatieve, duurzame relaties leiden tot kwalitatieve oplossingen.

Bovendien…dag in dag uit mogen werken aan kwalitatieve oplossingen die het verschil maken, dat geeft voldoening en plezier. En laten dat nou net de ingrediënten zijn voor resultaat.

Net dat beetje extra

Wat ons echt onderscheidt is dat we bovenop kwaliteit en resultaat graag net dat beetje extra leveren. Het overtreffen van verwachtingen zeg maar. Dat geeft ons voldoening en leidt tot mooie dingen. Tot oplossingen die het verschil maken.

 

 

 

Maak kennis met ons team

0

Sami Yilmaz

CEO/Founder
De ondernemer Sami zal je nooit zonder glimlach aantreffen. Op zijn veertiende kocht hij van zijn zuurverdiende zakgeld zijn eerste computer om vervolgens verliefd te worden op coderen. In zijn latere jaren is Sami steeds minder gaan coderen en heeft hij steeds meer de focus gelegd op strategie en product-ontwikkeling voor de zakelijke markt.

frans-kouwenhoven

Frans Kouwenhoven

CTO/Founder
De technische man. Met meer dan twintig jaar praktische IT-ervaring is Frans een technische man pur sang. In 2001 begon hij al zijn eerste volledige mobiele project als Lead System Architect. In de jaren erop werkte hij voortdurend aan allerlei mobiele applicaties. Samen met Sami begon hij in 2006 2GO-Mobile uit hun gezamenlijke passie voor mobiele oplossingen.

Cyril

Cyril Vonken

Projectmanagement, techniek, IoT
Cyril's passie ligt bij de brug tussen 'mens-en-techniek' en zoekt graag naar een geschikte techniek & architectuur om de toepassing te verwezelijken. Reeds 20+ jaar heeft hij ervaring met programmeren, hard- en software combinaties, mobile apps, cloud omgevingen, GIS en Internet of Things. Domotica, gadgets en prototyping zijn zijn hobbies en hij is een koekjes-fan.

GökberkHayaliImage

Gökberk Hayali

Teamlead & back-end developer
Gökberk heeft reeds meer dan 7 jaar ervaring met software ontwikkeling. Sinds 2016 is hij in dienst bij Ximmio en werkt voornamelijk aan onze back-end systemen (C#). In 2020 is hij teamlead van het development team. Gökberk is gepassioneerd en zeer leergierig en beschikt over genoeg vaardigheden om zich snel-veranderende omgevingen eigen te maken en complexe problemen efficient om te zetten in oplosingen.

jerry

Jerry Wissink

Grafisch ontwerper
Artistiekeling die in no-time klantwensen en prototypes vertaalt in passende scherm ontwerpen. Mobiel of desktop, zijn interfaces zijn altijd gebruiksvriendelijk, goed ogend en overzichtelijk. Altijd in voor een grap, echte sfeermaker.

koray

Koray Metin

iOS Developer
Koray is reeds meer dan 6 jaar bedreven in het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke native mobiele apps met behulp van Swift. Bij Ximmio werkt hij aan object georienteerde software voor iPhone en iPad. Hij is een gepassioneerd roeier.

Orçun Öz

Orçun Öz

Android developer
Orçun ontwikkelt native Android apps, en maakt o.a. gebruik van Flutter, Xamarin en .Net. Hij houdt er van om met zijn motor te touren en te camperen.

0 (1)

Hasan Can KAVAK

Web and backend developer
Hasan Can heeft sinds 2016 de nodige ervaring in softwareontwikkeling opgedaan. Hij voegde zich in april 2020 bij Ximmio en werkt voornamelijk aan webapplicaties (Angular) en backend-systemen (C#). Hasan Can is gepassioneerd en leergierig. Hij is een oplossingsgericht persoon die er van houdt om zichzelf te ontwikkelen. Zwemmen, RPG-games en Netflix zijn zijn grootste hobby's.

fatih celik

Fatih Celik

Full-stack developer
Fatih heeft 3 jaar ervaring in software development en sinds juli 2020 in dienst bij Ximmio. Hij richt zich specifiek op onderzoek naar schaalbaarheid, architecture en is geboeid door de Golang (Go) programmeertaal. In zijn vrije tijd speelt hij veel (elektrische) gitaar.

placeholder-avatar

Roy Snippers

Manager online
Loopt warm voor en is gepassioneerd over online strategy, corporate identity, website en software prototyping, en communicatie in de breedste zin van het woord. Heen en weer schakelen tussen hoofdlijn en detail maakt zijn dag tot een feest. Bewaakt graag kwaliteit. Directie, management en uitvoerend; Roy spreekt alle talen.

taha

Taha Erden

Front-end / web developer
Met meer dan 8 jaar ervaring in zowel de hard- als software-kant van project, is zijn passie front-end development en UI ontwerp. Zijn doel is om projecten dynamisch, aanpasbaar en onderhoudbaar te maken met grote precisie. Hij wil graag met zijn werk een stempel drukken op zijn omgeving en hoopt zichzelf en zijn team-leden naar een hoger niveau te brengen.

Rifki Özkul

Rifki Özkul

.NET full stack developer
Rifki is een .NET full stack ontwikkelaar met veel ervaring. Sterk in databases en is altijd aan het werk.

roderik

Roderik Uenk

Programmeur
Van origine een administrateur, maar heeft van zijn hobby zijn vak gemaakt. Programmeren is zijn ware liefde, vandaar zijn keuze tot omscholing via een HBO opleiding. Passende oplossingen bedenken en bouwen voor klantvraagstukken of -problemen, daar zit voor hem de kick. Zijn behulpzame en inlevende karakter maken hem tot een echte aanwinst voor het team.

al