Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Ximmio sponsor van het Erik ten Hag Tournament 2023

Met trots kondigen we aan dat Ximmio de officiële sponsor is van het Erik ten Hag International U12 Tournament! Dit toernooi zal plaatsvinden op 21 oktober 2023 en wordt georganiseerd door SV Bon Boys in Haaksbergen. 

Het Erik ten Hag Toernooi is veel meer dan alleen een voetbaltoernooi; het is een symbool van aspiratie en doorzettingsvermogen. Als sponsor streven we ernaar om de waarden te ondersteunen die dit toernooi belichaamt. Net als Erik ten Hag, de gerespecteerde manager van Manchester United, geloven we in het belang van discipline, toewijding en teamwork. Deze eigenschappen reiken verder dan het voetbalveld en vormen de kern van succes in het leven.

Dit toernooi belooft een spannende en inspirerende gebeurtenis te worden, waarin sportiviteit, teamwork en passie samenkomen. Ximmio voelt zich vereerd om deel uit te maken van dit bijzondere evenement dat niet alleen het talent van jonge voetballers in de schijnwerpers zet, maar ook de lokale gemeenschap verenigt in een viering van sport en vriendschap.

Het is onze hoop dat dit toernooi niet alleen deelnemers zal inspireren om hun beste beentje voor te zetten op het veld, maar ook toeschouwers zal aanmoedigen om te geloven in hun dromen en te streven naar excellentie in alles wat ze doen. Sport heeft de kracht om levens te veranderen, en wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan deze prachtige gelegenheid die jonge talenten de kans biedt om te schitteren.

Ximmio is verheugd om samen te werken met Bon Boys om dit toernooi tot een groot succes te maken. Samen willen we de jeugd inspireren en aanmoedigen om hun passies na te streven, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen. Dit toernooi belooft niet alleen geweldige wedstrijden op het veld, maar ook een diepe en blijvende impact op de harten en geesten van de deelnemers en supporters. Ximmio wenst iedereen een onvergetelijk toernooi toe vol prestaties en vreugde.

Zie meer informatie: www.eriktenhagtoernooi.nl.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings