De RAD en Ximmio slaan handen ineen

rad en ximmio slaan handen ineen

De RAD en Ximmio slaan handen ineen voor baanbrekende digitalisering van de afval- en reinigingsdiensten. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de RAD heeft besloten om de volledige organisatie verder te moderniseren en te digitaliseren met behulp van het Ximmio Waste Platform.
Na een grondige selectieprocedure is de RAD overtuigd geraakt van de innovatieve mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van ons platform, en heeft gekozen om samen te werken met Ximmio om hun afval- en reinigingsdiensten te transformeren. 

Het Ximmio Waste Platform biedt een baanbrekende oplossing voor het digitaliseren van afval- en reinigingsdiensten, zowel voor inwoners als voor de organisatie en de operationele processen. Met ons platform kunnen alle betrokkenen profiteren van een geoptimaliseerde en efficiënte manier van werken, waarbij handmatige processen worden geautomatiseerd en gegevens real-time beschikbaar zijn. 

“Met intuïtieve software waar elke gebruiker met minimale inspanningen kan bijdragen aan het eindresultaat van de service, heeft Ximmio succesvol haar software zo ontworpen dat vrijwel elke gebruiker direct zijn weg erin weet te vinden. Als koploper in gebruiksvriendelijke apps voor zowel inwoners als medewerkers is het platform volledig geschikt om doelgericht te communiceren en data te verwerken.” – René Huisman, directeur RAD.

De voordelen van het Ximmio Waste Platform

Voor inwoners betekent dit dat ze gemakkelijk toegang hebben tot informatie over afvalinzameling, een up-to-date afvalkalender en kunnen ze meldingen doen. Daarnaast hebben ze inzicht in hun afvalverbruik en recycling-inspanningen. Dit zorgt voor een verbeterde betrokkenheid van de inwoners en draagt bij aan een duurzamere samenleving. 

Voor de organisatie betekent de digitalisering met Ximmio Waste Platform dat ze beter inzicht krijgen in de afvalstromen, efficiënter kunnen plannen en resource management optimaliseren. Het platform biedt geavanceerde rapportagemogelijkheden en analysetools, waardoor RAD weloverwogen beslissingen kan nemen op basis van realtime gegevens. 

De operationele processen worden eveneens geoptimaliseerd met het Ximmio Waste Platform. Routeplanning wordt geautomatiseerd, waardoor de efficiëntie van de inzamelingsroutes verbetert en de CO2-uitstoot wordt vermindert. De digitalisering van het afvalbeheerproces zorgt voor een naadloze communicatie tussen het personeel in het veld en het hoofdkantoor, wat resulteert in snellere responstijden en een betere klantenservice.

“Met de lancering van de modules voor commerciële inzameling, milieustraten met geïntegreerde kostprijs en inzicht in milieu-impact, zetten we een volgende stap in duurzame en efficiënte bedrijfsvoering. En het beste van alles is dat dit nog maar het begin is” Jeroen van Egdom, Hoofd Uitvoering RAD.

We zijn trots dat RAD heeft gekozen voor het Ximmio Waste Platform als de oplossing om hun organisatie verder te moderniseren en te digitaliseren. We kijken ernaar uit om samen te werken en te zorgen voor een succesvolle implementatie van ons innovatieve platform. Samen zullen we de afval- en reinigingsdiensten naar een hoger niveau tillen en bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst. 

Over de RAD

De RAD HW B.V. is de grondstoffeninzameldienst van de gemeenten Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Zij is verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het afvalbeleid binnen deze gemeenten. In de Hoeksche Waard sinds 1957 en recenter, sinds 2021 ook in de gemeente Goeree-Overflakkee. De RAD staat voor kwaliteit en kwaliteit, samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid, bij zowel onze partners als medewerkers. 

Ontdek vandaag nog hoe het Ximmio Waste Platform uw organisatie kan transformeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en meer informatie.

Wij werken met én voor

Technische support

Heeft u als gebruiker van onze producten een vraag of wilt u een issue melden? Neem contact op met onze support medewerkers:

buildings